View Single Post
Stary 12-07-2022, 22:10   #8573
zalezi
Zablokowany

Model: Suzuki Swift
Silnik: 1.3
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sam sobie odpowiedz jeśli jest tak dobrze to czemu jest tak źle .. auto doskonałe, dobrze wyposażone w znakomitej cenie tylko dlaczego w rok bmw sprzedało serie 3 prawie 5-cio krotnie więcej niż wszystkich alf w europie
..rozumiesz dlaczego nie ma problemu z dostępnością ... takie pytanie retoryczne ...a schodzą jak ciepłe bułeczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie no, jasne, nawet chyba lepiej, niż 5 razy, chyba bliżej 7 razy więcej. Za Alfa ciągnie się zła opinia po tych starych modelach z końcówki lat 90-tych i początku dwutysięcznym. Ludzie wola niemieckie premium, które wcale nie okazuje się być premium. Oglądam wszelkie recenzje Giulii, jestem mocno na bieżąco z niemiecka konkurencja i tylko BMW 3 konkuruje na tym polu, bo już Audi A4 B9 czy o dziwo najnowsza C klasa jest słabiutko wykonana ( zapraszam na rencenzje Caroserii czy Wahacza/Autowizji ). Alfa jest niedoceniania i niestety tez wybrakowana, bo pomimo, ze ja posiadam to uważam, ze powinna mieć matrixy, head up w opcji, wentylowane fotele czy kamery 360. W tym segmencie to obowiązkowe wyposażenie dodatkowe. Jednak jak spojrzymy na ceny transakcyjne to Giulia bije resztę branży, bo znajdź za około 200-220 tysięcy 280 konne auto z napędem na 4 koła ( z preferowanym tyłem ) z naprawdę szybka skrzynia ZF i przy okazji mając tak ładny i dobrze wykonany kokpit. No nie ma i nie będzie.
Masa ludzie nie ma tez jaj, by kupić Alfę, Jaguara czy choćby bardzo ładnego Peugeota 508. Wolna niemiecka nudę pt Passat, Octavia czy Superb.
Konkurent to bardzo solidny Superb, który bije na głowę przestrzenią i bagażnikiem, jest bardziej nowoczesny ( bo młodszy ), ale przegrywa zestrojeniem skrzyni, marnym zawieszeniem czy mało precyzyjnym układem kierowniczym. Dla każdego coś miłego.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
zalezi jest offline   Odpowiedź z Cytatem