View Single Post
Stary 12-07-2022, 22:46   #8575
zalezi
Zablokowany

Model: Suzuki Swift
Silnik: 1.3
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale ja się z Tobą w dużej części zgadzam ... tylko w recenzjach autocentrum czy caroserii to już tak różowo nie wypada no chyba nie napiszesz, że nie widziałeś co robi Bąk z podsufitówką Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... I o ile nowe zegary i ledy przełożą z tonale a z mniejszą ilością miejsca można się przeprosić to usterkowość , problemy z MA to już mocno odstrasza a wątek na forum alfy jest bogaty , przed liftem środek był masakryczny jeśli chodzi o spasowanie , pomijam inforozrywkę prawie jak te pierwsze mk5 z tą kukułką zamiast sync2/3 ... nie ma aut idealnych , bez wad ale trafiają się mniej problemowe auta , niestety gulia to już schyłek produkcji

Jasne, widziałem, dostał tą zmęczoną torami Quadrifoglio, kilka lat męczona i się rozlatuje. 18 tys przebiegi w takim testowym aucie to jak w naszym 120 tys Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Usterki się na pewno zdarzają, ale to wszyskich trapi, chyba tylko Lexus trzyma mocno fason i Kia z tego co wiem nie ma jakiś krzywych akcji. Dlatego ja wziąłem Alfę z 5 letnia gwarancja i jakiś tam spokój jest. A co do przyszłości to masz racje - bez liftingu nie maja co szukać, musza technologicznie mocno ruszyć do przodu. Już brak bezprzewodowego Apple Car Play to słabizna w tej klasie…

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
zalezi jest offline   Odpowiedź z Cytatem