Cytat:
|
Najpierw motocyklem, teraz Subaru... Gadamy o fordowskim Duratecu
|
Dokładnie!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja próbuję tylko udowodnić że interwały zaworowe co 20kkm na LPG nie są niczym niezwykłym...
Ale jak już mówiłem;
Można regulować zawory co 80, ba co 160kkm. Można też zmieniać olej co 30 a nawet co 50k.
Ja nikogo nie przekonuje, niech każdy robi jak chce, tylko niech zada sobie pytanie: czy to się opłaci...?
Wiem że OT ale apropos przekonań przypomniała mi się pewna historia...
Do salonu w którym kiedyś pracowałem przyszedł klient zainteresowany używanym egzemplarzem z nalotem 35kkm. I pyta się mnie:
35kkm to duży przebieg w motocyklu?
Ja zrobiłem oczy jak 5zł i mówię że nie rozumiem o co panu chodzi... Na to klient:
Bo 200tys w samochodzie to dużo i chciałem się dowiedzieć ile będzie dużo w motocyklu...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.