Odp: Sprawdzenie Forda Fiesty
Byłem, straciłem dzień i niestety rozczarowanie.
Opis i zdjęcia są wręcz nieskazitelne, przez telefon Pan zapewniał, że samochód na żywo prezentuje się jeszcze lepiej. Dobrze, zaufałem, pojechałem i żałuję, że się na to zdecydowałem.
Przód na pewno był robiony, na masce dużo odprysków, spod których wyłazi rdza, szyba czołowa wymieniona na jakiś zamiennik. Dookoła nadwozie poobijane gdzieniegdzie, porysowane to tu to tam. Tylny zderzak popękany i porysowany. Narożnik prawego tylnego błotnika pogięty na łączeniu ze zderzakiem (ten odstaje), lakier zdarty i wyłazi rdza. Tłumik cały zardzewiały. Opony z przodu inne z tyłu inne, generalnie prawie do końca wyjeżdżone, więc śmietnik, tarcze hamulcowe z dużym rantem, więc do wymiany.. Kierownica łysa, fotel kierowcy poprzecierany (oparcie i siedzisko). Nawet nie chciałem tym jeździć bo nie było sensu, więc po kilku minutach udałem się w drogę powrotną do domu. Tak więc nie jest to taka perełka jak w opisie i na zdjęciach. Muszę szukać czegoś na miejscu, bo szkoda marnować czas i pieniądze na jeżdżenie. Szkoda tylko, że te opisy są takie wspaniałe, a na miejscu dopiero się okazuje co to tak naprawdę jest:/ Sprzedający przez telefon uprzejmy. W momencie, kiedy zrezygnowałem już taki niestety nie był. Zostałem posądzony o marnowanie jego prywatnego czasu. Przepraszam bardzo, a mój czas i koszty dojazdu? Chyba ja jestem tutaj bardziej poszkodowany...
Ostatnio edytowane przez kubaw20055 ; 25-07-2022 o 13:53
|