Cytat:
Mam to samo: 22S47.
Dzięki za info i film z YouTube'a. Wygląda na poważną sprawę, ciekawe, że dealerzy nie wzywają do serwisu... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Miałem obcierkę tylnego zderzaka (jakiś cwaniak w Galerii Katowickiej mnie przytarł jak stałem na ładowarce), ASO naprawiało (wymiana) zderzak ponad tydzień. Zadzwonili, że auto gotowe do odbioru. Po godzinie zadzwonili znowu, że auto nie do odbioru, bo superpilna akcja serwisowa pożar olaboga. Następnego dnia zadzwonili, że auto do odbioru, bo nie mają jeszcze szkolenia z procedury serwisowej i "będziemy do pana dzwonić".
Cytat:
|
Dla mnie bardziej szokujący jest sposób naprawy. Wycięcie kilku otworów w osłonie i karoserii. No cóż, mam inną definicję profesjonalnej naprawy.
|
Mnie też to rozwaliło negatywnie. "Ej, zrobimy dziury, żeby kapało na asfalt. A od przodu niech wieje, żeby wywiewało opary i żeby jak by co zdmuchnęło płomień"
Bump:
Fuj, wygląda jak (bez obrazy) KIA albo inny Hyundai :/ Biorąc pod uwagę cięcia od 2020 do 2022, ciekawe jak bardzo wykastrowana 2023 będzie. Moja na szczęście jest z 2020
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.