Cytat:
|
ta konstatacja Bartka na końcu raczej smutna...
|
Zgodna z moją. Ale to moje zdanie, próbowałem się zastanowić co bym dziś wybrał...i nie wiem.
Znaczy wiem, ale na Stelvio mnie nie stać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I nie wie, jakie auta mają być na początku w Polsce. Za to jeżdżąc różnymi autami, może się wypowiedzieć o jeżdżeniu.
Zresztą ja na te testy jego, Pertyna, Caroserii czy Marka Wieruszewskiego patrzę przez palce. Bo ja mam inne spojrzenie na auto - o haczykach w bagażniku Mondeo IV dowiedziałem się, jak oni narzekają, że auta tego nie mają - poszedłem sprawdzić czy to u mnie jest. I dalej wożę zakupy za siedzeniem, ale ja jeżdżę z nimi kilkaset metrów, bardzo rzadko 2-3km - i to jeżdżę jak robimy większe zakupy, gdzie dochodzą np zgrzewka wody, soki itp. Uchwyt na kubek, do niedawna mi nie był potrzebny, a raczej nie zwracałem uwagi na to.
Przy okazji można posłuchać w tym teście jak brzmi w środku silnik przy przyśpieszaniu. Moim zdaniem nie ma tragedii
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.