Temat: [Focus 2014-2018] Dołożenie kamery cofania
View Single Post
Stary 16-08-2022, 17:56   #740
Andrzej_K
ford::professional

Imię: Andrzej
Model: Focus MK3 Kombi Titanium
Silnik: 1,5 TDCI Duratorq 120 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Dołożenie kamery cofania

Cytat:
Napisał zmulim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A czy przypadkiem Damian nie zrobił ci BLISa i CTA przy użyciu pudełka na ekranie Sync3?
Nie wiem. Robił mi aktualizację i czy to jest "skutkiem ubocznym" nie wiem. Wiem, że przedtem tego nie było. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Każdy, kto ma BLIS oraz CTA - po aktywacji CTA w APIM... Dostępne na APIMach MY18.5 (lub z przeprogramowanym FW pod MY18.5).
BLIS'a i CTA mam i wygląda na to, że zrobił tak jak mówisz. Ciekawostką dla mnie jest to, że w menu w zegarach nie mam BLIS i CTA. (tego co jest w załączniku)

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Strzałki oznaczają "ostrzeżenie o ruchu poprzecznym z tyłu pojazdu" i pokazują z której strony ów "poprzeczny" pojazd "pomyka"...
To miałem (CTA) z wyświetlaniem na zegarach (kierunek skąd nadjeżdża) i ostrzeżenie dźwiękowe.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg BLIS zegary.jpg (66.6 KB, 58 wyświetleń)