Temat: [S-MAX 2006-2015] wymiana radia 6000cd kwadratowe na Sony
View Single Post
Stary 17-08-2022, 11:23   #117
Gruzin
ford::amateur

Imię: Sławek
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Wymiana oryginalngo radia na stację multimedialną

Cytat:
Napisał ragoo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cześć,

Chciałbym wymienić oryginalne radio na jakieś nowe oparte na androidzie.
Teraz mam takie jak na zdjęciuZałącznik 101161.

Czy znajdę jakieś rozwiązanie typu PLUG IN, tak żeby tylko podmienić całe urządzenie z ramką, czy będę musiał kombinować? Przejrzałem całe aliexpress i nie znalazłem nic co by pasowało. Głównie ze względu na panel sterowania klimatyzacją. Moim zdaniem będę musiał kupić nową ramkę z radiem + nowy panel sterowania do klimy. Czy to zadziała? Wolałbym uniknąć takich kombinacji.
udało sie kolego zmienić radioi? mam ten sam problem , chciałbym takie radio zamienić na android z trzech powodów:
1)chcę mieć nawigację i kamerę cofania
2)brakuje mi dużego poketła a jest nie do kupienia , nikt go nie ma na sprzedaż
3)przyciski nie sa powycierane ale jakby lakier sie odklejał od przycisków- to strzasznie szpeci a jak wyżej jest nie do kupienia albo ceny z kosmosu.
Tak więc czy da sie zamontowac coś w miejsce NX,a? przegrzebałem forum i nic nie znalazłem, a chciałbym też , żeby grafika na convers+ została tzn wizualizacja czujników parkowania, wizualizacja włączonych świateł, wizualizacja ciśnienia w oponach)
Prosze o pomoco , może ktoś przeprowadzał taki zabieg
Gruzin jest offline   Odpowiedź z Cytatem