Cytat:
|
Trudno ocenić czy to związek z akumulatorem (działa ok) czy wysokimi temperaturami w PL ale przestał działać system start stop już 3 miesiące - mi to nawet na rękę bo pamiętam jeszcze czasy jak musiałem kliknąć ten przycisk aby silnik nie wyłączał się na światłach a teraz już nie muszę go klikać/wyłączać. Też ma ktoś takie objawy? Z tego co pamiętam system nie jest aktywny w trybie sport - ale piszę o trybie normalny. Chyba że na akcji serwisowej/kontrolnej z rozdzielaczem oleju wyłączyli ale o nic takiego nie prosiłem.
|
Akcja z rozdzielaczem nie ma wpływu na Start-Stop. W tym przypadku miałem podobnie. Jeździć, tankować, obserwować. Włączy się w najmniej spodziewanym momencie. Zwykle pomaga 400-600 km w trasie.
P.S. Wczoraj kamera cofania postanowiła przestać działać. Konkretny bluescreen i "Skontaktuj się z serwisem". Jedynym rozwiązaniem okazało się ...
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.