Zgadzam się z kolegą Tomaszem. Osobiście jestem szczerze i negatywnie zaskoczony ignorancją dwóch kolegów, którzy tak kategorycznie i negatywnie wypowiedzieli się na temat samochodu odebranego przez @Klip Fokus.
Jeździłem przez lata służbowymi Volkswagenami, robiłem 40-50 tys. km rocznie i co by nie mówić, jeśli dany model ma wady, to przy takiej eksploatacji dowiesz się o nich prawdopodobnie wszystkiego. Prywatnego samochodu raczej nikt tak nie zażyna. Jasne, że służbówki to prawie zawsze biednie wyposażone wersje - to wynika z kontroli kosztów jaką prowadzą wszystkie duże firmy. Pewnie, że taki samochód nie wygląda i nie daje takiej radości z obcowania z nim. Tym niemniej jakie to ma znaczenie w naszych rozważaniach? To był głos w dyskusji. Głos, który miał absolutne prawo, żeby wybrzmieć. Nigdzie nie jest napisane, że to jest forum tylko dla właścicieli Forda, a użytkownicy tych samochodów już nie mają prawa do rejestracji i wypowiedzi na jego łamach.
Jeśli myślicie, że jesteście lepsi, bo macie ten samochód na własność, a nie w pakiecie z wynagrodzeniem, to radzę się zastanowić nad sobą. I to tak generalnie, nad wartościami jakimi kierujecie się w życiu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., bo chyba coś poszło nie tak.
Za dekadę, dwie, całe życie będzie na abonament. Pamiętajcie o tym, gdy się chełpicie, że wyczekaliście swój egzemplarz i wyłożyliście na niego z własnej kieszeni.