View Single Post
Stary 02-09-2022, 05:22   #10
posym
ford::beginner

Imię: Marcin
Model: S-MAX
Silnik: 2.5 FHEV 190km
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Zamiana CRV hybryda na S-max hybryda

Cytat:
Napisał StStS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zależy jakie masz potrzeby.. Jak często pakujesz całą rodzinę do auta? Ile brakuje starszym dzieciom, żeby wyrosnąć z fotelika? Zmiana auta z zaufanego na (choćby minimalnie) używane to zawsze stres, ale jeśli chcesz całą trójkę dzieci w fotelikach zmieścić na tylnej kanapie, to CR-V chyba będzie za mały.
Tak, nawet napisałbym, ze mam duży stres. Dzieci maja 6 lat i 2,5 roku. Trzecie w w drodze. Zawsze podobał mi się S-max.

Bump:
Cytat:
Napisał AstraC Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam trójkę dzieci.
Pierwsza i najważniejsza uwaga, nie mówmy że wąsko z tyłu jest tylko przy trzech fotelikach. Jak popatrzyłem jak blisko fotelików braci ma mój najstarszy syn głowę po przejściu na podpupnik, to C-Max'a już nie mam, jest S-Max. Nie ma się co oszukiwać, nawet nowe Sorento nie daje takiej wygody i ułożenia kompletu dzieci z tyłu jak 3 fotele. Mam hybrydę, pytaj o co chcesz. Na pewno jedno czego musisz posłuchać to tłumika drgań czy nie stuka, jak nie to można śmiało brać.
Obejrzałem wszystkie filmy na YouTube, która są w języku polskim o S-max hybryda i nie wiem o co pytać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. każdy zachwala ale wiadomo, to No nowe auta. Tak jak opisał autor niżej i odpisałem, zmiana z zaufane na choćby minimalnie używane to stres. Konkretnie chodzi o ten, cena jest niższa niż w ogłoszeniu o 5tys. Czy dużo udało się zejść? To już wiadomo, ze każdy musi ocenić sam. Opisz mi proszę co to jest „tłumik drgań” ? Felernego samochodu chyba salon nie sprzedaje? Tfu tfu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

https://www.ford.germaz.pl/samochody...5-duratec-fhev

Ostatnio edytowane przez posym ; 02-09-2022 o 05:32
posym jest offline   Odpowiedź z Cytatem