View Single Post
Stary 02-09-2022, 14:44   #20
posym
ford::beginner

Imię: Marcin
Model: S-MAX
Silnik: 2.5 FHEV 190km
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Zamiana CRV hybryda na S-max hybryda

Cytat:
Napisał smokeh Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Powiem tak, ciężko do końca ocenić przed czym chroni rozszerzona gwarancja, bo robią coraz więcej obostrzeń, ale przy ewentualnych problemach z silnikiem nie zaszkodzi, a to najdroższy element zestawu. Sam wziąłem do Kugi z silnikiem 1.5 Ecoboost bo pewności nie ma jak to wytrzyma 3-5 lat jazdy.

W sprawie przesiadki to myślę, że warto. Sam kupiłem okazyjnie kiedyś Fusiona, bo ktoś z rodziny zmienił model rodziny z 2+2 na 2+3 i kupił sobie S-maxa pierwszego. Do tej pory jeździ i chwili pojemność w środku. W końcu z tyłu 3 osobne fotele i spory bagażnik (wymiary Mondeo kombi).
Tak, ale jak pewnie sam wiesz piszę o modelu DEMO. Każdy kto nim jeździł pewnie chciał sprawdzić co potrafi. Trochę przestarszyło mnie co wczesniej było napisane o "tłumiku drgań". Głowna z moich obaw jest to, ze jestem pierwszym włądsciciem HONDY, a S-maxa jest roczny i troche osób nim jezdziło. To w sumie głowne obawy....

Ale dziekuje za Twoja opinie. Jest cenna.
posym jest offline   Odpowiedź z Cytatem