U mnie aku jeszcze żyje (25 tyś. przejechane od maja 2021), ale raz udało mi się go rozładować do zera (auto stało otwarte ok. 4h z podniesioną klapą bagażnika i kręciłem się tam cały czas z kluczykiem w kieszeni). Gdzieś wyczytałem, że podniesiona klapa ciągnie 1A prądu (nie sprawdzałem osobiście).
Generalnie to auto żyje własnym życiem: tak jak piszesz podświetlenie ekranu na środku konsoli raz się wyłączy po kilku sekundach od zamknięcia auta, raz po kilku minutach.
Inna rzecz: zamknięte auto, wyłączony system bezkluczykowy, wchodzę do garażu i słyszę, jak coś pod maską cyka głośno i wyraźnie, jakby jakieś przekaźniki się aktywowały. Kilka stuków i potem milknie... Jakby dawał znać, że jest, żyje i czeka na przejażdżkę.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z auta, komfort podróżowania po dobrych drogach jest bardzo duży, auto trzyma się świetnie drogi (chociaż jest nieco twarde). Generalnie nie mam z nim żadnych problemów, ale ma swoje dziwactwa (vide powyższe). Ten typ tak ma, jeździć i obserwować.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.