View Single Post
Stary 06-09-2022, 22:06   #11
adam127777
ford::advanced

Imię: Adam
Model: Mondeo MK5 STL / Kuguar STL
Silnik: EcoBiust R7 3.0 365 KM ;)
Rocznik: 2017 / 2021
Domyślnie Odp: Przestroga przed Bemo Motors Warszawa

Cytat:
Napisał konieczko5 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kupowałeś samochód bez miernika lakieru?
kupowałem kilka samochodów i w żadnym nie było opcji kupna miernika lakieru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tak na poważnie, to tylko pojazd służący do przemieszczania się z punktu A do punktu B lub C. Teoretycznie zgoda, nie powinni nam wciskać ciemnoty ale czasami może lepiej nieświadomie śmigać autem z 2x pomalowaną maską niż się spinać ....... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Takie info dostałem przy wycenie w salonie Chorzów Focusa sprzedawanego po 6 latach użytkowania - że czasami fabrycznie element ma 2 warstwy lakieru.
Raczej mam ciekawsze zajęcia niż spuszczanie się nad śladem po taśmie w niewidocznym miejscu. Na masce Mdo mam od nowości 3 odpryski - zauważone przez ziutka od powłoki ceramicznej (który mało nie dostał zawału i się nie zesrał jak zobaczył), mam to w głębokim poważaniu, nic się z nimi nie dzieje (5 latek) - tzn tak gołym okiem - bo pod mikroskopem elektronowym to byłaby jesień średniowiecza zapewne.

To w końcu tylko samochód.
adam127777 jest offline   Odpowiedź z Cytatem