Cytat:
|
Kupowałeś samochód bez miernika lakieru?
|
kupowałem kilka samochodów i w żadnym nie było opcji kupna miernika lakieru
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak na poważnie, to tylko pojazd służący do przemieszczania się z punktu A do punktu B lub C. Teoretycznie zgoda, nie powinni nam wciskać ciemnoty ale czasami może lepiej nieświadomie śmigać autem z 2x pomalowaną maską niż się spinać .......
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Takie info dostałem przy wycenie w salonie Chorzów Focusa sprzedawanego po 6 latach użytkowania - że czasami fabrycznie element ma 2 warstwy lakieru.
Raczej mam ciekawsze zajęcia niż spuszczanie się nad śladem po taśmie w niewidocznym miejscu. Na masce Mdo mam od nowości 3 odpryski - zauważone przez ziutka od powłoki ceramicznej (który mało nie dostał zawału i się nie zesrał jak zobaczył), mam to w głębokim poważaniu, nic się z nimi nie dzieje (5 latek) - tzn tak gołym okiem - bo pod mikroskopem elektronowym to byłaby jesień średniowiecza zapewne.
To w końcu tylko samochód.