Cytat:
|
Witam.
Jak wrażenia po zakupie auta o takim przebiegu?
Jakieś niespodzianki wyszły?
Zamierzam nabyć s maxa 2.2 diesel z podobnym przebiegiem i sie zastanawiam czy w to iść
|
Może opowiem o wrażeniach jazdy autem z przebiegiem 393kkm, wtryski jeszcze nie regenerowane, dwumas i turbina nieruszana,w układzie paliwa żadnych opiłków, najmniej zawodne auto w rodzinie. Kiedy chcę to wsiadam i jadę, wszelkie naprawy robię na bieżąco, nie odkładam niczego, ale też nie robię na tzw. "zapas". Kupiłem z przebiegiem 240, ale dopiero przy 300 zdecydowałem się na chipa, bo to dopiero dobrze dotarty diesel.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A znam gościa, który kupił Kugę z mniejszym przebiegiem niż ja i niestety ładuje w auto, co pół roku jakaś kosztowna naprawa za min.1500-2000zł.
Przebiegiem nie jeździsz, stan techniczny sprawdź, to naprawdę dobre silniki są i trochę wytrzymują. Ja swoim jeżdżę dumnie i nie z duszą na ramieniu.
Poprzednie auto Volvo V40 miało 342kkm jak sprzedawałem i do 400 bez remontu z tego wiem to już dojechało.
Jak czytam takie dywagacje to się zastanawiam nad utworzeniem nowego tematu: "Wrażenia z jazdy dieslem z dużym przebiegiem ".
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.