Witam, wczoraj dopadło mnie szaleństwo i zamontowalem dorabiane przyciski w manetce audio z allegro do kierownicy 3 ramiennej, odpaliłem forscan przez kabel vgate zmienilem ustawienie tempomatu na włączony. wszystko poszło pomyslnie i niestety cisza jak po smierci organisty, testowalem na wszystkich predkosciach i reakcji brak. Na test GEM przyciski dzwiek dają, pin 10-18 jest,czujniki przy pedalach sprzegla i hamulca są, wszystkie bezpieczniki sprawdzilem i brak jakiego kolwiek upalonego, milem nawet dwa sloty wolne w skrzynce pod maska wiec dolozylem tam dwa po 7,5 A nic nie pomogło …
czy jest ktos kto to ogarnia w okolicach Chrzanowa /kraków/katowice i okolice
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. lub woj. Lubuskie Żary i okolice i chcialby mi pomoc ewentualnie ktos wie gdzie moge szukać przyczyn braku reakcji tego tempomatu, moze forscan nie ogarnia tego jak trzeba? Chociaz status tempomatu jest widoczny juz jako włączony, a bledow brak.
Sprawdzałem rowniez te czujniki i pozycja pedalu sprzegla jest na (off) po wcisniecu mamy (on) hamulec odwrotnie wiec wydaje sie ze dzialaja poprawnie brak pomyslow nie wiem juz gdzie grzebać … przeleciałem fora filmiki youtube ale zadnej nowosci nie znalazlem ;( wylaczylem rowniez sygnal nie zapietych pasow mogloby miec to zwiazek ?
Moze ktos to ogarnial juz forscanem i ja cos zle zrobilem i moglby mi podac krok po kroku jak ma to wygląda pozdrawiam.
Autko to ford focus 2.0 136 km 2008 rok mk2