View Single Post
Stary 13-09-2022, 11:09   #7
LukaszW
ford::beginner

Model: focus mk3 kombi
Silnik: 1.5
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Prośba o sprawdzenie Focusa

Cytat:
Napisał slawomirro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oni nic nie wiedzą skąd takie wyniki. Jak mierzyłem gość z placu patrzył na moje mierzenie lakieru, bardzo się zdziwił, poleciał do biura sprawdzać i wrócił, że wg jego stanu wiedzy nic się z autem nie działo poza wymianą zderzaka.
Tak, nawet mi w biurze pokazywali chyba nawet pomiary powłoki, ale przy sobie tego screena nie mam, natomiast pokazywali koszt tej naprawy w Aso było coś 1700zł z groszem. Co w tej cenie można zrobić? Chyba lekkie naprawy

Cytat:
Napisał slawomirro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wg tej firmy, to już go kupiłeś, bo miał status nie "zarezerowany", tylko "sprzedany".
Tak, jest wystawiona faktura z tym, że mogę mailowo odmówić jeszcze przed przyjazdem. Po prostu nie mogli "rezerwować" na 2 tyg czasu.

Z autodna też jest ta jedna naprawa tylko, wrzucam screena z autodna + z master1:

https://i.ibb.co/d7Q46N4/foc3.jpg

co oznacza te "OT" ?

e: gdzie tam najbliższy ASO jest?
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg foc3.jpg (77.9 KB, 11 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez LukaszW ; 13-09-2022 o 11:35
LukaszW jest offline   Odpowiedź z Cytatem