Tak jak wspomniałem na początku tematu, zaczerpnąłem wiedzy i według wypowiedzi osób na forach, jest to tylko przerzucenie licznika i będzie działał licznik europejski w amerykańskim aucie, nie kojarzę by ktoś wspomniał że trzeba go skonfigurować pod samochód bo nie będzie połowy funkcji. Tak samo jak twierdzono że nie będzie działał TSR bez wymiany kamerki czy wgrania nowego softu, a tu jednak działa. Ale człowiek się uczy na błędach i to ogarnąłem na spokojnie, lecz tak jak pisałem nie na 100% bo jeden błąd pozostał i kilka niewiadomych, ale liczę że mnie ktoś nakieruje z tym bo już przeszukałem wszystkie opcje w forscan i żadna nie pomogła. Wolę pozostać przy Forscan bo kupiłem specjalnie do niego kabel, sporo opcji nim uruchomiłem i kilka irytujących wyłączyłem, a teraz przerzucać się i uczyć od nowa UCDS, skoro można to zrobić Forscan'em to jakoś nie koniecznie mnie to przekonuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.