View Single Post
Stary 08-10-2022, 22:28   #701
ipIV
ford::amateur

Imię: Michał
Model: mk4 fl
Silnik: 2,3
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Focus Mk4 Facelift

Cytat:
Napisał Robert 68 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To dotyczy obu stron czy tylko Ciebie?
No oczywiście, że tylko mnie. Jakby dotyczyło obu stron, to nie trzeba kar tylko wystarczyłoby hasło zadatek. A tak w praktyce jest zadatek z mojego punktu widzenia, z ich punktu widzenia zaliczka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... chociaż ani grosza zaliczki nie dałem, to w razie rezygnacji dostanę wezwanie do zapłaty.

Nie odbiorę auta, to 10% muszę zapłacić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Inna sprawa jakby się nie wywiązali tzn auto przyjechało z opóźnieniem.

Ale auto stoi na placu u dealera, a w umowie mam termin grudzień Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

----------

Przy zadatku jakby było opóźnienie to możesz zrezygnować i muszą oddać Ci x2 to co wpłaciłeś.

Nie wiem na ile legalny jest ten zapis, ale jest. To auto kupuję 100% prywatnie, nie na firmę itp.

Ostatnio edytowane przez ipIV ; 09-10-2022 o 06:20
ipIV jest offline   Odpowiedź z Cytatem