Odp: wymiana rozrządu 1,0 Ecoboost
W punkt!
Tak samo można powiedzieć o Audi z tą fajną wymianą rozrządu czy jak ostatnio (i to po promocyjnej cenie) wymianie EGR za 5700 zł.
Ja np. nie oczekiwałbym od sprzedawcy że mnie będzie informować co w przyszłości będzie mnie ile kosztować.
Tak samo pamiętam jak kiedyś była dyskusja.
Poniżej przykładowe ogłoszenia:
Sprzedam Focusa 1.6EB Titanium full wypas, rocznik 2011, przebieg 140 tysięcy km, trzech właścicieli, cena 32 500 zł
Nic nie stuka, nic nie puka, auto na chodzie, świeżo sprowadzone z Holandii, full wypas Titanium,
A wystawisz ogłoszenie
Sprzedam Focusa 1.6EB, rocznik 2012, przebieg 182 tysiące km, pierwszy właściciel cena 35 tysiące złotych
Niedawno zrobiony rozrząd, wymienione klocki i tarcze, wszystkie filtry nowe, opony stan średni do wymiany za 5-6 miesięcy, klimatyzacja serwisowana rok temu (można pomyśleć nad serwisem), kilka odprysków na masce i zderzaku, standardowe wytarcia na plastiku kierownicy, akumulator sprawny ale pewnie do wymiany za 14-20 miesięcy bo jest już stary, kilka rys na felgach (widoczne na zdjęciach).
Zgadnij jak rozłożą się telefony od zainteresowanych
Ja obstawiam 6-7 dla Netherlenda i 2 dla lokalnego. Z czego 2 do lokalnego sprzedawcy czy nie chce sprzedać za 26 tysięcy i stryj/teściu/Waldek przyjeżdża tego samego dnia!
|