Cytat:
Po wzorze felg i tapicerki siedzeń wnioskuję, że nie jest to Titanium ale właśnie Champions League. W 2012 roku była to popularna wersja w sprzedaży, zwłaszcza na zachodzie Europy, bo w PL Ford przygotował nieco inne wersje na na nasz rynek.
Champions League czyli coś pomiędzy Trendem a Titanium ale - tak jak sam zauwazyłeś - handlarze często naciągają "w górę" wersje wyposażenia, podobnie jak i rok produkcji.
Dla przykładu poniżej link do ogłoszenia podobnego Focusa z 2012 r Champions League, więc możesz sobie porównać.
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-f...ID6ERztc.html?
|
Właśnie o to pytałem. Parę elementów mi się nie zgadzało z faktycznym Titanium.
Cytat:
|
Napisał karloss
Wg mnie cena dość spora jak za wersję z tym silnikiem. Ja rozumiem chęć posiadania dobrego wyposażenia, ale czy to ma przesłaniac pewien rozsądek przy zakupie?
Do ceny trzeba doliczyć rozrząd jeżeli nie był wymieniany, a tempomat w tym aucie? Nie wiem po co jak skrzynia ma 5 biegów i jest to głośny zestaw nawet na ekspresowke. W trakcie oglądania mocno wskazane aby silnik był całkowicie zimny. Radzę się wsłuchać w pracę rozrządu - lubi klepac.
Osobiście nie lubię aut w których silnik jest umyty. Dobre dla oka a nie dla oceny stanu technicznego.
|
Masz rację. Auta dla siebie szukam dość długo, myślę jakieś pół roku, przeglądałem wiele marek i modeli. Czasy fajnych, około 10-letnich egzemplarzy w cenie 20-25 tys. już się skończyły. Wszystko podrożało. I nie zanosi się w najbliższej przyszłości, żeby miało się to zmienić.
Dziękuję bardzo za porady w sprawie silnika, zapamiętam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A rozrząd, z tego co patrzyłem, to nie taki drogi. Ostatnio jaki wymieniałem to w Lexusie GS430 z ASO i tam szarpnęło po kieszeni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam