Cześć,
mam prośbę do osób które wykonywały zbieg czyszczenia.
Moja sytuacja, jak ustawiałem zimne czy ciepłe powietrze wszystko elegancko działało, nie sprawdzałem jak zachowuje się auto.
Natomiast z uwagi że drażnił mnie hałas "burczenie" stwierdziłem że to przeczyszczę zanim się spali z oporu. Czego nie zrobiłem, nie sprawdziłem przed wyciągnięciem czy wiatraczek w ogóle się kręcił, czy był zblokowany i hałasował.
W chwili obecnej po wciągnięciu go kompletnie jak na zdjęciu u Radkor, wyczyszczeniu z tonu kurzu i złożeniu, jest uboga cisza, ale dlatego że się nie kręci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Tutaj moje pytanie, czy on się kręci ciągle, czy tylko w jakimś okresie? Puszczałem na niego zimne i ciepłe powietrze 0 reakcji. Może ktoś coś podpowie? Niestety u mnie jeden zaczepu plastiku pęknięty przy wyciąganiu, stary kruchy plstick :/
Kompletnie nie wiem co teraz zrobić, czy ktoś napisze kiedy powinien się kręcić, i za co jest odpowiedzialny, oraz jak sprawdzić czy działa prawidłowo, mimo że się nie kręci ? Jeszcze jedno czy ta ośka napędza wiatrak i może on się ślizgać, czy ośka jest stała, a wiatrak napędzany jest magnetycznie?
Może jakieś pomysły aby zaczął ?
Wielkie dzięki