Cytat:
|
Zmówiłem full opcję Mazdy CX5 2.5L 4x4 210 tys.gwarancja ceny,odbiór kwiecień. Za swojego 2017,70 tys.przejechane koledze oddaje w grudniu za 80 tys.Ford się skończył dla mnie i się ośmiesza. Modele które zostały to śmieci niewarte pieniędzy które trzeba za nie zapłacić.
|
... niestety tak to wygląda , generalnie mogą zwijać żagle
Bump:
Cytat:
|
Wątek umiera. Jakie są obecnie Wasze plany? Mam Vignale z 2020. W następnym roku kończy się najem. Chyba nie ma alternatywy dla wykupienia. Mam full bez panoramicznego dachu i widząc teraz Octavie w cenie swojego Mondeo ze znacznie gorszym wyposażeniem, dochodzę do wniosku, że nie ma wyjścia. Używki też drogie.
|
do ceny z 2020 dodajesz + 150 tyś PLN i znajdziesz alternatywę o podobnych gabarytach /wyposażeniu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... niestety trudno się pogodzić z tak drastyczny wzrostem cen gdzie Octavia w dieslu potrafi kosztować obecnie sporo więcej niż 2-3 latemu nowe G30 na gnojówkę w luxury line
a alternatywa z segmentu D w większości na wymarciu i brak nowych modeli na horyzoncie , może pojawi się w przyszłym roku nowy Superb a tak to masz albo przyciasne "premium" odstające od MK5 albo segment E, chyba , że "ciężarówkę" czytaj SUV w promocji ale to też trzeba wywalić walizeczkę hajsu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.