NIE POLECAM
Serwis Autokluczyk w Warszawie, ul. Wilanowska 228
Kiedyś polecałem, ale zeszli na psy, totalne naciągactwo.
Kupiłem porządną obudowę kluczyka, stara mi pękła. W nowej obudowie potrzeba jest dociąć grot, więc sam tego nie przełożę.
Właściciel obejrzał nowy kluczyk przez torebkę foliową w której go przywiozłem. Od razu orzekł, że chińszczyzna i za kilka miesięcy mi się rozpadnie, "kupują za 5zł sprzedają za 20".
I zaproponował jego kluczyki, super hiper wytrzymałe, za jedyne 100zł (!!!!) (za samą obudowę z grotem)
A te co przywiozłem, to może ostatecznie przełożyć, ale to na pewno będzie szajs i żadnej gwarancji nie da.
A tak w ogóle to nie da się przełożyć na poczekaniu (a pusto, żadnego auta i klienta) i trzeba auto zostawić na 2h. Przełożenie wnętrza 100zł sobie zaśpiewał, docięcie grota drugą stówkę. A jeśli bym się zdecydował na jego produkt, to 50% taniej za usługę. Tylko aktualnie nie miał do Forda, trzeba by poczekać parę tygodni...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.