View Single Post
Stary 24-10-2022, 19:59   #267
zbigi
ford::average

Imię: Zbyszek
Model: Ford Focus C-Max / Mondeo Mk5
Silnik: 1798 /2.0 TDCi
Rocznik: 2005 / 2015
Domyślnie Odp: SYNC 1 update co gdzie i jak ?

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po pierwsze to pendrive 8GB nie jest żadnym problemem.
Jedyny wymóg, to by był sformatowany w systemie plików FAT32.....
W amerykańskich autach (Fusion) bywa, że aktualizacja nie startuje z powodu niewłaściwej wersji wyświetlacza.

Trudno jest coś więcej sensownego powiedzieć (jak nie siedzi się w tym aucie...),
Dzięki za odzew.

Niestety, ale u mnie problem z pendrive'm 8GB naprawdę był. Oczywiście sformatowany jest on w systemie plików FAT32.

Samochód jest polski, kupiony w Polsce przez moją firmę (odkupiłem go po kilku latach) od oficjalnego dealera Multexim.

Co do siedzenia w aucie: nie można siedząc w aucie nic więcej zauważyć niż to, co opisałem.

Spróbuję jeszcze wersję podlinkowaną z chomiku. Może to będzie wersja z jakąś minimalną różnicą w stosunku do tych, których używałem, chociaż zawartość pakietu i wielkości plików są takie same jak w tych, które ja używałem.

Dzięki za dotychczasowe wsparcie.

P.S.
Sformatowałem na nowo pendrive 8GB i - o dziwo - zapisany plikami z linku podanego tu [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] (czyli stąd: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ])) po wetknięciu do gniazda w samochodzie tym razem ruszył! Niestety instalacja po raz kolejny się nie udała, dokładnie jak poprzednio zatrzymała się po pierwszym restarcie Synca i komunikacie o tym, że instalacja potrwa około 20 minut itd..

Ostatnio edytowane przez zbigi ; 24-10-2022 o 21:04 Powód: uzupełnienie
zbigi jest offline   Odpowiedź z Cytatem