Cytat:
|
Zalezy o auta i od mechanika. Srednio np do mojego C-Maxa 500zl regeneracja magla.
Nowy u mnie nie oplacalna wymiana.
|
Znaczy sama usługa regeneracji, tak? To w takim razie bez sensu chyba dawać moją starą maglownicę do regeneracji, skoro regenerowaną kupię za ok. 450zł na allegro. Dzięki za wiadomość
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
maglownica zregenerowana, wymiana, regulacja zbieżności pewnie koszt około 1200,00 zł, pytanie czy to rzeczywiście to, według mnie nie, bardziej wygląda to na sworznie wahacza, ale nie ma sensu wymieniać samego sworznia tylko cały wahacz.
|
Też nie jestem w 100% pewien. Jeżdżę bardzo mało 4-5kkm/rok. Kilkanaście miesięcy temu były sprawdzane wszystkie luzy zawieszenia przód i tył i pod tym względem było wszystko ok. a o tym stukaniu (dużo słabszym wtedy) dostałem info, że to maglownica. Ale wtedy znowu też nie było tych luzów na kierownicy. W sumie to bardzo bym się cieszył gdyby to był tylko wahacz/wahacze, bo wtedy raczej naprawa byłaby nieco tańsza.
A jeśli już to będzie maglownica, to czy coś takiego z allegro się nadaje?
https://allegro.pl/oferta/przekladni...goo-7606461572
Teoretycznie pasuje do mojego modelu.
W przyszłym tygodniu, ewentualnie jeszcze w kolejnym oddam auto do mechanika, ale chciałem się wcześniej cokolwiek zorientować właśnie w kosztach takiej naprawy - i tu dzięki za informacje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.