@
Woytas
Tak, zgadzam się, Arteon wizualnie mi się podoba, plus jest to hb więc super praktyczny bagażnik jak obecnie mam w Mondeo (a muszę przewozić jeszcze póki co wózek), ale jazda nim była rozczarowująca (2.0 tsi 190KM - generalnie nie ma szału, DSG dla mnie nie do przyjęcia, a krzyczą 210k za taki produkt). Może R-ką byłoby inaczej - ale dostałem niby super ofertę za 270k, za tyle to ja dziękuję VW kupić, choć może przy tym trendzie za rok/półtora to będzie standard cenowy. Choć z drugiej strony VW Leasing ma warunki nie do przebicia, ale konkurencji raczej nie sfinansują [emoji2]
Porównania do 520d nie mam bo w zasadzie tak dla sportu tylko poszedłem sobie najpierw Arteona obejrzeć, a teraz C i E ale te dwa ostatnie mnie naprawdę zainteresowały, nie ukrywam. Najpierw muszę przetrawić czy w ogóle pchać się w następcę Mondeo przy moich przebiegach (generalnie na co dzień nie jeżdżę bo 100% zdalna praca, no może 95%), a jeśli tak to oczywiście uderzę jeszcze do konkurencji. Choć przed konkurencją byłoby trudne zadanie.
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka