Następna rzecz która mi się nie podoba - po wyłączeniu auta jak nic nie ma podłączonego do gniazdka 12V - nie ma napięcia. Jak zostawi się coś podłączone to napięcie jest cały czas. Trochę problem jest z podłączeniem kamerki - trzeba pamiętać żeby wyjąć zasilacz. To samo dotyczy ładowarki USB dla pasażerów z tyłu.
Mam zasilacz do trybu parkingowego.... ale muszę trochę czasu znaleźć żeby temat ogarnąć.
Żeby chociaż w ustawieniach była opcja jak ma być - nie ma.. a żaden problem żeby coś takiego zrobić.
----
Reflektory adaptacyjne też już raz mnie wkurzyły. Po uruchomieniu same według swojego widzi mi się ustawiają wysokość, nie ma opcji ręcznego skorygowania. Byłem na myjni gdzie jest poziomo a zaraz za stanowiskiem jest stroma górka w dół. Ustawiły się bardzo nisko i już tak zostało - czyli linia odcięcia 10m....może nawet bliżej przed autem. Nie da się jechać tak.
Żeby wróciło do normy, trzeba zaparkować, wysiąść, zamknąć auto, poczekać kilka minut i dopiero wtedy znowu same się ustawiają. Wył i wł świateł nic nie daje, tak samo wyłączenie silnika. Delikatnie mówiąc trochę lipa.
Orientuje się ktoś czy ForScan ogarnia mk4fl?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może uda się to w taki sposób skonfigurować pod siebie. W Fieście mk7fl żony tak niektóre opcje zrobiłem i działa. Ciekawe czy tu się da.