View Single Post
Stary 04-11-2022, 13:45   #765
ipIV
ford::amateur

Imię: Michał
Model: mk4 fl
Silnik: 2,3
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Focus Mk4 Facelift

Cytat:
Napisał piotrek305 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wolałbym skodę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie albo Focus ST albo Cupra Leon albo i30N, ale i30N nie robią w kombiku... Leon z tyłu mi się nie podoba.... generalnie jakby się nie udało kupić Focusa, to nie wiem czy bym coś kupił.

Cytat:
Napisał mdmowski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wcześniejsza uwaga dotyczyła wstępnego ustawienia świateł po włączeniu auta, od którego później adaptacyjnie wprowadzane są zmiany oświetlenia podczas jazdy. Jak startowo ustawiło lampy na maksa w dół, to zakres późniejszych zmian widocznie jest już ograniczony. Nie wiem, to już fordowskie sztuczki z ustawianiem.
W tym temacie zaliczę ASO. Może są zaawansowane ustawienia.
Jak się wyłączy funkcję przeciwolśnieniową to jest lepiej, działa tylko doświetlanie zakrętów, dynamiczne światła drogowe nie działają.

Ciekawe co FosScan może podziałać generalnie w bardziej zaawansowanej konfiguracji.
W każdym razie plan jest taki, żeby zgłosić jako usterkę za nisko świecące reflektory.

Też wkurza mnie brak możliwości włączenia w menu funkcji autoclose (ryglowanie drzwi powyżej 30km/h). W Fieście mk7fl żony przy okazji wrzucania tempomatu we własnym zakresie (przy przebiegu 400km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) była możliwość uruchomienia autoclose i uruchomiłem. Nawet w Punto z 2010 mam to w menu.

Tutaj przy aucie za prawie 200tzł jakoś nie mam ciśnienia żeby to podłączyć... ale to pewnie się zmieni.

Generalnie jako całość auto oceniam na 8,5/10. Jestem bardzo zadowolony mimo, że kilka niedociągnięć jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wczoraj stuknął pierwszy 1000 km.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ipIV jest offline   Odpowiedź z Cytatem