Cytat:
|
Nie, na trasienie nie będzie palił mniej, dodatkowo zapomnij w hybrydzie o elastycznosci motoru na trasie, o momencie obrotowym już wogóle nie wspomne.
|
Świadomy jestem ze będzie więcej, ale z waszej dyskusji wynika ze ta różnica jest niewielka w porównaniu jak spala mój mondeo mk5 2.0.
Nie zależy mi na dynamicznej jeździe bo jeżdżę spokojnie ostatnio ok 120-140km/h po autostradach a mało gdzie pojedziesz szybciej dzisiaj po niemieckich autostradach, średnia rzadko wychodzi 100km/h, nawet nie pamiętam kiedy ostatnio tyle miałem.
Nie wiem jak określić elastyczność i nie wiem czy ja to w ogóle odczuje przy mojej jeździe.
Cytat:
|
Kolejna spraw to całkowicie inna konstrucja i powiedziałbym przeznaczenie użytkowania
|
Tu nie rozumiem co miałeś namyśli, konstrukcja podobno jest na płycie mondeo i biorąc pod uwagę 5 miejscowe auto to oprócz większego kufra to raczej nie wiele się od mondeo rożni.
Mi zależy na komforcie jazdy przede wszystkim.
skorzystam z okazji , nurtuje mnie jedna myśl czy przednie siedzenie pasażera można położyć na równi z siedzeniami tylnymi , czy tak jak w Mondeo ok 45stopni i koniec?