Cytat:
jak Ty przesadzasz z tą usterkowością Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zarządzam flotą 400 aut w dużej firmie medycznej, 80% to VAG i poza Golfami 8 i elektroniką to mechanicznie totalnie nic. auta są na 48 miesięcy i do 200 tys nalotu. Wcześniej pracowałem w Volkswagen Financial Services gdzie z VW byłem codzienie przez 8 godzin i tego nie potwierdzam, najbardziej elektronika w Golfie 8 i Octavii nowej ale też już opanowują temat.
|
to Ty chyba jesteś tam od odrzucania zgłoszeń reklamacyjnych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to mechanicznie nic to całe zestawy tarcze/klocki co 15-20 tyś , szarpiące DSG, skrzypiące zawieszenie , , przekładnie kierownicze wymieniane po 10 tyś , padnięte całe panele od info rozrywki, tragicznie spasowane elementy nadwozia miejscami niedomalowane lub w różnych odcieniach , ciągle świszczące drzwi / okna itd .
widziałeś kogoś tutaj z takimi problemami ? Ja w jakimś momencie poważnie rozważałem Arteona ale po jazdach próbnych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. + przeczytaniu pierdyliona narzekań posiadaczy z jeszcze dłuższą listą usterek nie skorzystam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.