Cytat:
|
Gdyby ktoś miał jeszcze problem z logowaniem do konta google to dajcie znać bo ja u siebie znalazłem rozwiązanie problemu.
|
cześć
kilka miesięcy czy nawet z rok temu pisałem tutaj o problemach z poprzednim radiem. Sprzedawca samochodu dołożył mi do nowego radia 8 stówek i stałem się posiadaczem nowego modelu, który miał obsługiwać conversa itd.
Nastąpiła zmiana, bo zaczęły pikac czujniki (na ekranie wyświetlała się nawet wizualizacja wskazująca konkretny czujnik). Wszystko super convers działał... ALE
... no właśnie nie mogłem zalogowac się do konta google. Sprzedawca radia przesłał mi aktualizację od chińczyka, która miała to uzdrowić i rzeczywiście do konta google już się zalogowałem, ale jednocześnie ograniczyła się komunikacja z conversem i nie mogę klikać wszystkiego na kierownicy.
Zastanawiam się co robić. Mogę zwrócić to radio i kupić inne, ale widzę, że chyba nie ma pewnych modeli na rynku.
Sprzedawca mojego radia przyznaje mi rację i chce mi zwrócić pieniądze, bo nie ma już siły gadać z chińczykiem, który twierdzi że "nie da się"..
Myślałem, czy by może nie odinstalować jakoś tej aktualizacji (może powrót do ustawień fabrycznych pomoże) i wtedy nie próbowac jeszcze raz rozwiązać problemu z kontem google. Kolego Adam_19841 podziel się swoim rozwiązaniem