No i stało się, dziś zamówiłem E 220d (produkcja ma być w lutym 2023r., odbiór do końca marca 2023r.). Sedan, kolor szarość grafitu metalik. Z jednej strony nie mogę się doczekać i mam nadzieję że dotrzymają terminu (bo na majówkę [wstępnie do Włoch] już chcę nim koniecznie jechać), z drugiej strony już łezka się trochę w oku kręci na myśl że Czarna Pantera siłą rzeczy idzie na sprzedaż. Ale nadal będę pełnoprawnym członkiem forum ponieważ jeden Ford we flocie zostanie, czyli Focus MK1
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odnośnie E-klasy to z wyposażenia dodatkowego to oczywiście dobrałem Multibeamy (absolutnie genialne i to jest moim zdaniem must have), nagłośnienie Burmestera, elektrykę foteli z pamięcią, keyless go, rejestrator jazdy, rozszerzoną rzeczywistość, kamerę 360°, wszystkich możliwych asystentów jazdy, felgi 19" i jakieś inne pomniejsze pierdoły. Oczywiście AMG line z zewnątrz i wewnątrz.
A więc zaczynamy odliczanie do odbioru auta, na szczęście dość krótkie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka