View Single Post
Stary 04-12-2022, 11:39   #9
pankrakus
ford::professional

Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Updated sync 1 do sync 3 , kilka pytań

Cytat:
Napisał veron0 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam, wczoraj zrobiłem przekładkę z sync 1 na sync 3 u gościa, który robił to już nie raz.
[...]
Chyba się dopiero uczy

Cytat:
Napisał veron0 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[...]
Problem jest z kamerą cofania, która oryginalnie siedziała już z sync 1. Powiedział mi monter, że nie ma sygnału, że szukał po schematach i nic nie mógł znaleźć dlaczego tak się dzieje.
[...]

A czy przypadkiem nie jest tak, że w Sync 1 sygnał z kamery idzie przez dodatkowy moduł, a w Sync 3 bezpośrednio do radia?

Cytat:
[...]
W trakcie programowania zobaczył też, że stary ACM, który miałem przy sync 1 miał DAB a ten który mi założył nie ma. Powiedział, że zamieni spowrotem na ten stary.
Tu kolejne pytanie czy to można tak po prostu zamienić i będzie działać DAB z sync 3 ?
[...]
wątpię

pozdrawiam
pankrakus

Ostatnio edytowane przez pankrakus ; 04-12-2022 o 11:42
pankrakus jest offline   Odpowiedź z Cytatem