Wczytałem się w ten ciekawy wątek i już sam nie wiem, w którą stronę pójść w wyborem kolejnego auta...
Mam obecnie Kugę 1.5 EB 2018 z której jestem zadowolony, ale że mamy 3-kę dzieci to rozglądam się za większym wozidłem. Peugeota 5008 raczej sobie odpuściłem. W grze jest S-Max Hybryda (lub ewentualnie Diesel AWD) oraz Volvo XC90 D5 używka 2017-2018. Robię 60% miasto / 40% trasa, przebiegi do 20 tys. km rocznie. Nie jestem piratem, jeżdżę raczej spokojnie max. 150 na autostradzie. Które auto/silnik będzie dla mnie lepszym wyborem? Oczywiście w tym pytaniu jest też kontekst kosztów utrzymania w kwestii spalania czy serwisów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Np. S-MAX Hybryda Vignale od lokalnego dealera z symbolicznym przebiegiem za 195 tys., XC90 D5 Inscription 2018r. jakieś 25 tys. taniej. Nigdy nie miałem kontaktu z Volvo, ale XC90 podoba mi się i oferuje 7 miejsc... Jakieś Wasze wskazówki mile widziane. Dzięki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.