Cytat:
Chętnie zobaczyłbym fotki tych waszych pięknych S-maxów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A jak ktoś jest ze Śląska, to jeszcze chętniej spotkałbym się żeby na żywo i na spokojnie obejrzeć ten samochód. Niestety w moim otoczeniu nikt S-Maxa nie posiada, a w salonach raczej nie można już obejrzeć. Dziś byłem w Gliwicach zobaczyć na szybko S-Max Vignale hybryda w czarnym kolorze (cena 195 tys. z przebiegiem 10 tys. km). Niestety to auto w czarnym lakierze z czarnym wnętrzem jakoś mi w ogóle nie podeszło wizualnie. Co innego te czerwone albo niebieskie ale tych wyjątkowo mało... Z kolei w drugim salonie powiedziano mi że jeszcze spodziewają się po Świętach jakiejś sztuki, ale konkretów nie podali jeszcze. Napiszcie jeszcze proszę czy udało się coś utargować z ceny? i za ile udało Wam się nabyć hybrydowego S-Maxa ? Dzięki! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
U mnie wersja 5os Titanium z pakietem X + panoramą + hakiem składanym ręcznie wyszła 171k - bez panoramy byłoby 5k mniej. Ale zamówienie składane rok temu - auto odebrane po prawie roku - ale cena na szczęście została z zamówienia.