Cytat:
|
.. No ale dobra mnie tylko chodziło aby powiedzieć, że da się zrobić doświetlanie samemu. Jeżeli ktoś ma trochę wiedzy w arduino to mogę troszkę podpowiedzieć.
|
To raczej "oczywista oczywistość"... Mój komentarz był do kwestii "...można by to zacząć sprzedawać...".
A kolegów jak wtrącający się tu
@
Antej
nie czytaj, bo słabo rozumie o czym tu piszemy... Generalne kłopoty z umiejętnością czytania i kojarzenia...
Zrobiłem też parę różnych modułów na Arduino do auta, więc przynajmniej rozumiem o co Ci chodzi. Tyle, że zawsze u mnie pierwszym kryterium kwalifikacji do stanu "warto to zrobić" było pytanie "czy nie można tego kupić gotowego"... Ot na przykład "teraz już można sobie kupić..." -
https://allegro.pl/oferta/starter-ar...c3-12916697864 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do modułu DS454 - przecież on podłączony jest do szyny CAN i z niej wszystko czyta... W każdym z obsługiwanych aut. Więc "ciągnięcie drutów" niczym się nie różni od "Twojego rozwiązania".