Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... to była ironia ? ( DSG, TSI + olej , tarcze, hałas ) to jak dla mnie eliminuje to auto , zresztą za chwilę będzie następca
bo w ciągu roku to się wyda więcej na wymiany tarcz z klockami co w fordzie przez 10 lat przeglądów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
chyba, że już uznają roszczenia gwarancyjne i nie robię z kierowców debili , znajomy długo walczył , w arteonach zresztą to samo, opowieści handlowców zmianach na poprawione ... a ludzie w kółko komplety wymieniają jak wymieniali
Bump:
przez 72 tyś km jedyna awaria to rozszczelniony zbiornik płynu do spryskiwacza - usunięte na gwarancji , poza tym zero awarii
|
powtarzasz się ciągle z tymi tarczami. Mam we flocie z 20 superbów, mam pełno znajomych co mają te auta i zero problemów. To samo passat b8 i arteon. Skończ pitolić te kocopoły bo to się źle czyta. Superb jest lepszym samochodem od mk5 pod praktycznie każdym względem. Ale pocieszaj się dalej, ze masz najlepsze auto na świecie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Mialem mazde 6 przez 5 lat od nowosci, przez 5 lat nie zglosilem zadnej usterki bo nie bylo co.
Pierwszy przeglad z moim olejem Amsoil 520 zl placilem.
Nastepne przeglady wiecej bo dochodzily oleje hamulcowe i inne filtry.
Kia stinger ceny wysokie to nawet nie pisze.
Nissan juke 2022 wymienilem olej po dotarciu narazie z moim olejem ale bez filtra oleju zaplacilem 320 zl.
|
wymieniłeś olej bez filtra ?