Cytat:
|
Niestety jest to problem znany od dawna. Już w Focusie MK2 homologowanym na ciężarowy i mający w dowodzie 4 miejsca ale bez przeróbek w środku były problemy. Na jednym z przeglądów diagnosta chciał ciąć pas środkowy kanapy, żeby czasem tam piąta osoba nie usiadła. Uparłem się, że bez podstawy prawnej może sobie sam coś uciąć i pojechałem gdzie indziej.
|
Teraz wpisał w system i nie zdążyłem jeszcze popytać w innej stacji czy będzie problem. Nie wiem jeszcze jak sprawdzić kto poprzednio robił przegląd na tej stacji, jest prawdopodobne, że ojciec tego co teraz robi problem.
W wydziale komunikacji chcą wykaz zmian w konstrukcji auta podbity przez stację diagnostycną
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., to może napiszę do nich, żeby podali co się zmieniło w konstrukcji auta od poprzedniego przeglądu w ubiegłym roku.