Koszty modu wyszły mnie 600 zł, licznik musiałem kupić inny bo mój się nie nadawał pod to, ale znalazłem i kupiłem z innego edge tylko że diesela(dużo tańsze jak benzyna) licznik odrazu wysłany był do tego gościa co mi to robił bo musiał coś tam przerobić żeby był pod benzynę a cały zabieg zrobiłem z nim zdalnie przez forscan, także zajęło to godzinkę czasu razem z wymianami liczników, także szybki proces
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mając go teraz na co dzień to powiem Ci że nawet gdyby kosztowało to więcej to i tak bym to zrobił bo warto
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak bedziesz chciał to Ci podeśle namiary na goscia co mi to robił, miły kulturalny i na wszystkie pytania Ci z chęcia odpowiada no i przede wszystkim jeżeli o czymś nie wiedział to nie zgrywał filozofa który mówi że coś jest nie dobre bo tak, tylko raczej wytłumaczył