Cytat:
|
Odnoszę wrażenie że klosz w MK3 jest nieserwisowalny.
Chyba że bawimy się w piekarnik
Sam również mam już tak słabe światła, że pozostanie chyba szukanie kloszy bez homologacji na aliexpress.
[...]
Co do słabych świateł, obstawiam że masz już zajechane odbłyśniki a nie soczewkę, ale z chęcią będę zaglądał sprawdzić czy coś Ci się udało.
|
Nie wiem jak wygląda odbłyśnik za soczewką bo nie ma do niego dostepu ale reszta odbłyśników (od dodatkowych długich, doświetlania zakrętów) są w bardzo dobrym stanie i trochę nie uśmiecha mi się wydawać tyle hajsu za regenerację dwóch odbłyśników z 6. Sam klosz tez wygląda ładnie, nie jest mocno porysowany z zewnątrz i nie jest zmatowiony. Soczewka jest ewidentnie zmatowionia i myślę, że to zabiera dużo światła. W weekend postaram się do niej jakoś dobrać i jeżeli nic nie urwę ani nie połamię to probie zdjęcia sprzed i po zabiegu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Spróbuję tez wyczyścić trochę klosz od środka metodą na magnes.
d) z tym to się zgodzę, beznadziejne rozwiązanie.
Ale i tak nie ma tragedii jeżeli chodzi o demontaż lampy w porównaniu z moim poprzednim autem. Tam za każdym razem jak chciałem dobrać się do lampy musiałem zrzucać cały zderzak.