View Single Post
Stary 06-01-2023, 09:40   #135
AstraC
FCP member

Imię: Grzesiek
Model: Vectra B / S-Max II
Silnik: 2.2 DTI / 2.5 ale turbo nie ma
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Hybryda - kto już ma, wrażenia i odbiór

Cytat:
Napisał DjDario79 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niby tak, choć z drugiej strony jak obserwuję wnikliwie ogłoszenia, to widzę że od wielu tygodni nie sprzedała się żadna sztuka, więc aż takiego brania nie mają, ludzie wolą suvy a i oferta aut w cenie nieco poniżej 200 tys jest dziś naprawdę spora i taki S-Max po przeanalizowaniu cen innych marek wcale nie wychodzi jakoś super korzystnie cenowo (choć osobiście zdaję sobie sprawę z atrakcyjności i przestronności tego modelu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Najwyżej kupię jakąś roczną używkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stoją diesle, bo jak rok temu nie wiadomo było co z dieslami, a nawet pojawiły się głosy że ich nie będzie to zaczęły się teraz pojawiać, znów zniknęły hybrydy. Więc jeśli chcesz hybrydę to jak trafisz to bierz, bo już podobno Ford nie gwarantuje produkcji, a ma się niedługo zakończyć.
Inną sprawą jest to że jak ja zamawiałem to jedynym konkurentem był Sharan, cała reszta miała trudności ze zmieszczeniem 3 fotelików dla rodziny 2+3. A SUVy nawet duże przez profil kanapy mają z tym duży problem.

Cytat:
Napisał tomaszjan31 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zwyczajnie ludziska zaczęli liczyć pieniążki w skarpetach. Wiele marek ostatnimi czasy mają samochody "od ręki"
A to jest druga sprawa. Myślę że klasa średnia, która mogła sobie pozwolić na te samochody nieco zubożała.