Cytat:
|
Oczywiście...
Ambient w Vignale w tylnych klamkach wycięty. Schowków.pod fotelami nie ma (gościu w ASO pierniczył że to przez chłodzenie foteli przez WENTYLATORY)
takie handlowcy mają informacje.
Przycisk L na selektorze biegów służy uwaga..... DO WŁĄCZENIA TRYBU JAK TRZEBA AUTO NA LAWETĘ WCIAGNĄĆ.
Śmiałem się pod nosem jak gościa słuchałem.
Z ciekawostek to byłem w lekkim szoku gdzie wcisnęli akumulator (wnęka bagażnika, wykończenia brak).
Brak podgrzewanych dysz spryskiwaczy, brak spryskiwacza przedniej kamery... Oj księgowi naprawdę wzięli się do roboty.
Niestety,
|
A wcześniej był ambient z tyłu w Vigniale? I dysze też były wcześniej podgrzewane ? Pytam serio bo tego nie wiedziałem czy wcześniej było czy nie.
Bump:
Cytat:
|
Oczywiście...
Ambient w Vignale w tylnych klamkach wycięty. Schowków.pod fotelami nie ma (gościu w ASO pierniczył że to przez chłodzenie foteli przez WENTYLATORY)
takie handlowcy mają informacje.
Przycisk L na selektorze biegów służy uwaga..... DO WŁĄCZENIA TRYBU JAK TRZEBA AUTO NA LAWETĘ WCIAGNĄĆ.
Śmiałem się pod nosem jak gościa słuchałem.
Z ciekawostek to byłem w lekkim szoku gdzie wcisnęli akumulator (wnęka bagażnika, wykończenia brak).
Brak podgrzewanych dysz spryskiwaczy, brak spryskiwacza przedniej kamery... Oj księgowi naprawdę wzięli się do roboty.
Niestety,
|
Faktycznie dysze podgrzewane były tylko do roku modelowego 2021 od roku modelowego 2022 już ich nie ma. Patrzyłem u siebie na zamówieniu i u mnie jest że ambiente przód+ tył jest i będzie.