View Single Post
Stary 17-01-2023, 19:58   #176
Igo_89
ford::beginner

Imię: Igor
Model: S-max
Silnik: Hybryda
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Hybryda - kto już ma, wrażenia i odbiór

Cytat:
Napisał tombalt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście...
Ambient w Vignale w tylnych klamkach wycięty. Schowków.pod fotelami nie ma (gościu w ASO pierniczył że to przez chłodzenie foteli przez WENTYLATORY)
takie handlowcy mają informacje.
Przycisk L na selektorze biegów służy uwaga..... DO WŁĄCZENIA TRYBU JAK TRZEBA AUTO NA LAWETĘ WCIAGNĄĆ.
Śmiałem się pod nosem jak gościa słuchałem.
Z ciekawostek to byłem w lekkim szoku gdzie wcisnęli akumulator (wnęka bagażnika, wykończenia brak).
Brak podgrzewanych dysz spryskiwaczy, brak spryskiwacza przedniej kamery... Oj księgowi naprawdę wzięli się do roboty.
Niestety,
A wcześniej był ambient z tyłu w Vigniale? I dysze też były wcześniej podgrzewane ? Pytam serio bo tego nie wiedziałem czy wcześniej było czy nie.

Bump:
Cytat:
Napisał tombalt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście...
Ambient w Vignale w tylnych klamkach wycięty. Schowków.pod fotelami nie ma (gościu w ASO pierniczył że to przez chłodzenie foteli przez WENTYLATORY)
takie handlowcy mają informacje.
Przycisk L na selektorze biegów służy uwaga..... DO WŁĄCZENIA TRYBU JAK TRZEBA AUTO NA LAWETĘ WCIAGNĄĆ.
Śmiałem się pod nosem jak gościa słuchałem.
Z ciekawostek to byłem w lekkim szoku gdzie wcisnęli akumulator (wnęka bagażnika, wykończenia brak).
Brak podgrzewanych dysz spryskiwaczy, brak spryskiwacza przedniej kamery... Oj księgowi naprawdę wzięli się do roboty.
Niestety,
Faktycznie dysze podgrzewane były tylko do roku modelowego 2021 od roku modelowego 2022 już ich nie ma. Patrzyłem u siebie na zamówieniu i u mnie jest że ambiente przód+ tył jest i będzie.
Igo_89 jest offline   Odpowiedź z Cytatem