Cytat:
Oświetlenie nóg tak, ale klamek już niekoniecznie....
Sam widzę po swoich autach, które są przedliftami, ile miały opcji i wyposażenia. Polifty są tak kastrowane że.....
W złą stronę to zmierza. Nie wiem czy jest jakaś dyrektywa unijna, że wlew baku paliwa ma być dostępny dla osób postronnych, ale ja nadal nie mogę w to uwierzyć.
Co do ANC, nie ma, w ETIS jest pozycja /BEZ PAKIETU IZOLACJI DŹWIĘKOCHŁONNEJ/.
Wczesniej brak widocznych mikrofonów o niczym nie swiadczył. W panoramach były za podsufitką...
Z podgrzewanymi dyszami faktycznie się zagalopowałem, faktycznie ich nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jednak i tak wolałbym stare rozwiązanie i mając polifta nie wiem czy bym nie zrobił wymiany podszybia na te z dyszami....
|
Trzeba rozróżnić dwie rzeczy. Kastrowanie i zmniejszanie wyposażenia.
Kastrowanie to np. usunięcie niektórych modułów ambient - ja w Titanium X miałem tylko klamki drzwi przód, nogi przód i półka za konsolą środkową. Sam dołozyłem nogi tył i kubki.
A co innego rezygnowanie z wyposażnia, którego sprzedawalność była niska - jak elektryczna kolumna kierownicy - powoduje to znaczne skomplikowanie ścieżek dostaw, a zapotrzebowanie znikome. Tutaj dobrym przykładem był Opel - zawsze lubiłem go za to że wyłączeń było nie wiele lub wcale, mogłem sobie skonfigurować co chciałem jak chciałem, i to prowadziło Opla do zadłużenia, bo skoro do takiej Insignii A było, jak dobrze pamiętam, 17!!!! typów kierownic? Przyszło PSA, zostały 3 typy i pokrycie rynku na poziomie 97%, co dało olbrzymie oszczędności. Taka jest rzeczywistość.