Witam wszystkich zainteresowanych. Pytanie dość może dziwne lub śmieszne ale czy komukolwiek przyszło do głowy aby pod dodatkowy głośnik basowy, który jest w bagażniku forda escape 2014 r podłączyć dodatkowy wzmacniacz ( tylko dla niego ) ? Ewentualnie wymienić na inny lepszy i wysterować go z sync 2 ? Pod pokrywą bagażnika z lewej strony przy oparciu jest chyba wzmacniacz audio od całego nagłośnienia ( jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić ) . Czy jest jakaś rozpiska złącza kabelków gdzie można by było z powodzeniem się dopiąć dodatkowym wzmacniaczem na głośnik o który mi chodzi . Trudno mi to pisaniem wytłumaczyć ale ale wiadomo znającym temat o co chodzi . Lubię jak w aucie gra fajny basik ale nie chodzi o łomot tylko o przyjemność słuchania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Wpadłem na ten genialny pomysł bo tego głośnika u mnie prawie wcale nie słychać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ewentualnie może jakiś inny pomysł ktoś przerabiał .