Cytat:
|
A czy ktoś rozumie dlaczego jest problem z tym radiem DAB i to aż taki, że nie można sprzedawać samochodu?
|
Pewnie ściema, ale faktem jest, że Mazda 6, 2 i MX-5 mają stary system multimedialny bez DAB. Nowsze modele mają już nowy system, CX-5 dostała przy okazji ostatniego liftingu bodajże.
Cytat:
|
Napisał Matych
Wiesz mam duży dystans do swojej osoby i nie kryję się ze od dziecka walczę z dysleksją która powoduje czasem u mnie błędy ortograficzne.Dlatego bardzo przywiązuję wagę do tego jak ludzie tu piszą posty.A piszą często tragicznie.Natomiast nijak nie można przyrównać błędu ortograficznego,do debilizmu który redakcja takiej gazety wypuszcza na światło dzienne.Ale najwidoczniej woli kolega bardziej dyskutować o moim błędzie.
|
Oczywiście jest to błąd "innego kalibru", ale nie oznacza to, że wynika z głupoty... nadal to może być błąd wynikający z wielu czynników, niekoniecznie z głupoty, bo wszyscy się mylimy. Nie wiem po co osądzać z góry i to w taki chamski sposób. A poza tym to uważam, że faktycznie poziom dzisiejszego "dziennikarstwa" motoryzacyjnego jest mega niski i nie ma co polegać na tym, co ci ludzie wypisują.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.