View Single Post
Stary 24-01-2023, 22:22   #8835
mskgs
ford::advanced

Model: Focus Mk4.5
Silnik: 1.0 EcoBoost mHEV 155 KM
Rocznik: 2025
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał pbbp Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nieprawdą jest że w Maździe 6 nie ma DAB, jest.
To że system multimedialny w szóstce jest przestarzały to fakt, ale DAB był.
Być może nie chciało/ nie opłacało im się modernizować systemu do DAB+ w tych modelach, skoro i tak planowali zakończenie produkcji.
Moja pomyłka, oczywiście chodziło mi o DAB+.

Cytat:
Napisał Hansolo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Powiedziałbym więcej . Nie ma dziennikarstwa motoryzacyjnego już. Są chodzące na paskach importerów "gadające głowy".
Mimo wszystko da się jeszcze znaleźć np. w miarę konkretne kanały na YT, ale niestety oglądalność słaba, bo nie ma clickbaitowych tytułów, ani sławy Pertyna, który pie*doli zamiast tytułowo ględzić. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Marzy mi się kanał, na którym testuje się auta, ale nie od importera/dealerów, a od wypożyczalni/osób prywatnych... można by wtedy mówić całą prawdę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez mskgs ; 24-01-2023 o 22:26
mskgs jest offline   Odpowiedź z Cytatem