Witam. Zakupiłem niedawno mk2 z 2005r. Chciałbym odpalić oemowy centralny zamek.
Do auta dostałem dwa kluczyki które nie były zintegrowane z pilotem i resztki pilota który był w tym aucie.
Procedura z zapłonem on/off x4 kończy się sygnałem po którym powinienem wcisnąć przycisk na pilocie i powinien się zaprogramować. Nie ma takiego sygnału - sprawdzałem na 3 pilotach z nowymi bateriami.
Pytanie za 100pkt. Czy piknięcie po przekręceniu kluczyka 4 razy oznajmia ze mam centralkę czy tylko to że jest możliwość programowania modułów?
Zastanwiam się czy ktoś nie pomieszał czegoś przy zakładaniu alarmu bo sądząc po pilocie to jakiś wynalazek - chociaż auto od nowości miało 1 właściciela i to takiego nie majtrujacego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączam zdjęcia pilotów jakie kupiłem, a na dole bez obudowy ten który dostałem autem.
W ostateczności dokupię najtańszy zestaw centralnego ale zastanawia mnie czy nie wystarczy do programować pilotów lub dokupić OEM modułu o ile go nie ma.
Ok rozwiazalem problem. Nie było anteny pod lampa oświetlenia.
B
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.