View Single Post
Stary 27-01-2023, 09:43   #2
dodo02
ford::average

Imię: Dominik
Model: S-Max
Silnik: 1.6 eb
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Naprawa Ford Edge USA - wypadanie zapłonu, za duże spalanie

Jeśli chodzi o Pragę Południe...

Może za wcześnie chwalę, bo samochód jeszcze nie odebrany, a główna robota (prawdopodobnie wymiana sprzęgła i chłodnicy) dopiero przede mną za jakiś czas. Ale na razie jeśli chodzi o kontakt i przegadanie tematów, oraz rzucenie okiem to polecam Zbicar na Naddnieprzańska 8, 04-205 Warszawa. Specjalizuje się w mechanice i silnikach z tego co widziałem i czytałem. Gdy miałem bardzo dziwny problem z elektryką (ostatecznie uszkodzona wiązka głęboko w bebechach) to od razu dostałem informację że się nie podejmie. Warsztat ten był polecany tu na forum wiele razy.

Nie wiem tylko jak z "amerykańcami".

Bardzo blisko jest "warsztat", który tylko kojarzę z widzenia jak przejeżdżam na rowerze. Pamiętałem o naprawie aut amerykańskich, ale na stronie piszą że głównie zajmują się elektroniką i elektryką Chrysler, Jeep, Dodge, ale z opini na googlach wynikało że machaniką silników też się zajmują. Może warto zadzwonić. Namiary: Protechniclab - Serwis Elektroniki Chrysler Jeep Dodge, Makowska 1, 04-208 Warszawa.

Rzucam Ci tylko namiary które znam, jak pisałem z pierwszym warsztatem miałem parę razy kontakt (pozytywny), ale robota będzie pierwsza. Drugi kojarzę, że jest blisko i zawsze przed nim trochę samochodów stoi.
dodo02 jest offline   Odpowiedź z Cytatem