Cytat:
Czyli odkąd napisałeś posta nie stwierdziłeś, że warto poszukać, jak zrobić to poprawnie i czekałeś na gotowca? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No przywróć w BCM jak było, ale zmiany do BCM trzeba przecież wgrać
|
Szukać, szukałem ale niestety nie tylko to mam na głowie a auto jeździ... głównie w kategoriach c-maxa i/lub w szukajce z zawartym tekstem "c-max" - może to trochę zgubiło. Z drugiej strony wydaje mi się, że po to jest to forum a tego tematu w kategorii c-maxa nie było, może ktoś jeszcze na tym skorzysta i uchroni go to przed popełnieniem błędu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak czy inaczej dzięki za sugestię - odnośnie tego BCMa to trzeba zaimportować configa z ze strony
https://www.motorcraftservice.com/Ho...Url=%2FAsBuilt ? (Tak wiem, już pytałem - szukam jedynie potwierdzenia).
Nie wystarczy powrót do poprzedniej wersji silnika, czyli wybranie w forscanie w module BCMI engine na 150KM?
Dzięki!